Wie is Lien en wie is Mien? Ja, die kennen we. LIEN+MIEN gaat om hoe we zijn, niet om wie we zijn. We zijn denkers en doeners die houden van slimme oplossingen voor interne communicatie en corporate communicatie, met een goed gevoel voor organisatiedynamiek – of het nou om (heel…) grote organisaties gaat of juist om lekker compacte.

Als je met LIEN+MIEN werkt, werk je in ieder geval met Margot Derksen. En als het om een redactionele productie gaat, dan meestal ook met Marieke Enter. We werken al meer dan tien jaar samen, Margot vanuit Amsterdam en Marieke vanuit de Achterhoek. Vraagt een opdracht om nóg meer doe- of denkkracht, dan schakelt LIEN+MIEN freelance specialisten in waarmee we vaak ook al jarenlang samenwerken.

Hoewel we uit principe op projectbasis werken – je zit nooit ‘vast’ aan LIEN+MIEN – hebben we met veel klanten al een jarenlange relatie. Dat zegt veel over de kwaliteit van ons werk, het plezier waarmee we dat doen én het belang van een goede ‘klik’ met de opdrachtgever. Benieuwd of het ook met jou klikt? We maken graag kennis met je. Je houdt er sowieso een zakje handgemaakte LIEN+MIEN sweets aan over.