De ‘harde kern’ van LIEN+MIEN bestaat uit Margot en Marieke:

Margot Derksen (1976) is net zo’n kei in communicatiestrategie als in de uitvoering ervan – een zeldzame combinatie. Benadert communicatie altijd vanuit de context van de totale organisatie maar verliest de details nooit uit het oog. Wordt regelmatig gevraagd om communicatie-afdelingen op interimbasis te versterken en heeft een voorliefde voor online communicatievraagstukken. Woont al jarenlang met veel plezier in Amsterdam, maar is niet zo’n type dat meent dat de wereld stopt bij de ring A10.

Marieke Enter (1971) is gespecialiseerd in bedrijfsmedia en redactionele communicatie. Is een getalenteerd ontwikkelaar van redactionele formules en contentstrategieën, maar houdt ook van de ‘maak-component': eindredactie, tekstschrijven en andere vormen van content maken. Is goed thuis in maatschappelijke trends en de drijfveren van doelgroepen. Heeft inmiddels haar thuisbasis de Achterhoek, maar is vanwege ons werk nog steeds vaak in de Randstad te vinden.

En daarnaast zijn er natuurlijk de tekstschrijvers, fotografen, designers, drukkers, webbouwers etc. die LIEN+MIEN versterken bij grotere opdrachten. Meer daarover onder Werkwijze.