imageOude liefde roest niet. In 2014 vroeg Proof Reputation Marieke voor de hoofd- en eindredactie van drie nummers van NAW magazine, het corporate magazine van (toen nog) Bouwfonds. Inmiddels heet Bouwfonds BPD en is NAW ondergebracht bij andere bureaus, maar nog steeds schrijft Marieke er af en toe voor – als het werk voor onze ‘eigen’ klanten het toelaat.

image
Spread uit het thema ‘Lang zullen we leven’ (#50), met o.a. items die we zelf hadden gespot tijdens de Dutch Design Week.

 

image

Over NAW
NAW magazine is het relatiemagazine van Bouwfonds (nu BPD), bestemd voor professionals in gebiedsontwikkeling. Een boeiend onderwerp, want gebiedsontwikkeling gaat veel verder dan ‘huizen bouwen’ of ‘wijken neerzetten’. Het heeft alles te maken met inspelen op maatschappelijke veranderingen – en daarin zijn we heel goed thuis.

Onze rol
Marieke maakte voor en met Proof en PotatoPixels de drie nummers die in 2014 uitkwamen, waaronder de vijftigste jubileumeditie. Vooral de thema-sectie was een feestje om te maken. Voorstellen doen voor die thema’s, research doen, nadenken over invalshoeken en aansprekende geïnterviewden, samen met de vormgever uitwerken welke tekst/beeldcombinaties en welke journalistieke vormen we voor ons zien, briefings maken, eindredactie doen en liefst zelf ook een aantal artikelen schrijven – heerlijk! Anno nu schrijft Marieke nog steeds af en toe voor NAW.

Nieuwsgierig? NAW magazine is online te lezen. De NAW’s die Marieke voor en met Proof maakte zijn #49 (thema: De leefbare stad), #50 (thema: Lang zullen we leven) en #51 (thema: Creating living environments). NAW #50 werd genomineerd voor een International Content Marketing Award, categorie Best B2B, Industry and Manufacturing.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.