Cover special 'Prestatie-afspreken'

FGW.nu is de interne uitgave van de faculteit Geesteswetenschappen (FGW) van de universiteit Leiden. LIEN+MIEN ontwikkelde de redactionele formule en zorgt in co-creatie met de faculteitsredactie voor de productie. De rolverdeling: wij begeleiden de redactievergadering, stellen de synopsis op, schrijven een of twee ‘zware’ artikelen, doen eindredactie en kijken mee met de vormgeving. De rest regelt de faculteitsredactie zelf.

Co-creatie
De slimme bladformule en taakverdeling werpen hun vruchten af. De reacties van de (kritische, hoogopgeleide!) FGW-medewerkers op de krant zijn goed, de faculteit is blij met het resultaat en de productie loopt soepel. Het is leuk om een ‘team-op-afstand’ te vormen met de FGW-redactie en de vormgevers van Creja ontwerpen, en gedrieën te komen tot een interne faculteitskrant die er mag zijn. FGW.nu vormt het levende bewijs dat het prima mogelijk is om in co-creatie een goed blad te maken, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je die optie overweegt.

Reactie achterlaten

verplicht

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>