Tijdelijk extra hersens en handjes nodig op de afdeling zelf? Neem dan contact op met interim expert Margot, die veel ervaring heeft als interim communicatieadviseur. Ze zorgde eerder voor tijdelijke versterking van de communicatieafdelingen van o.a. WestlandUtrecht Bank, Achmea Pensioenen, Logica, UPC Nederland en Schretlen & Co.

fullsizeoutput_d89

Interne communicatieadviseur WestlandUtrecht Bank
De communicatieafdeling van WestlandUtrecht Bank zat met de handen in het haar: er moest binnen twee maanden een groot personeelsevenement georganiseerd worden. Bovendien moest vanwege de nieuw verworven zelfstandigheid van de bank hard worden gewerkt aan een nieuwe merkessentie van de bank. Extra hulp was zeer gewenst. Margot nam de organisatie van het personeelsevent uit handen, vertaalde de nieuwe merkessentie naar interne communicatiemiddelen en was sparringpartner van het management over communicatiekwesties.

Communicatiemanager UPC Nederland
UPC’s communicatiemanager kreeg een nieuwe baan en volwaardige opvolger was niet zomaar gevonden. Margot zorgde ervoor dat de interne communicatie in de tussentijd naar alle tevredenheid verliep. Zij was het aanspreekpunt voor alle interne communicatieprojecten en -middelen en organiseerde het jaarlijkse personeelsevenement (met o.a.Waylon en Xander Buisonjé) en de managementdagen.

Communicatieadviseur Schretlen & Co
Vermogensbeheerder Schretlen & Co werd samengevoegd met Rabobank Private Banking. De HR afdeling en Communicatie speelden hierbij een cruciale rol. Margot fungeerde als linking pin. Zij adviseerde de afdeling HR over de juiste communicatie-aanpak, schreef en redigeerde mailings en nieuwsbrieven, en organiseerde een nieuwjaarsbijeenkomst voor alle medewerkers.

Interne communicatieadviseur Logica
Margot meer dan een jaar gewerkt als communicatieadviseur bij Logica. Het beviel beide partijen zo goed dat het contract steeds verlengd werd. Margots werkzaamheden varieerden van communicatieadvies bij een cultuurverandering tot de inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de communicatiemiddelen (nieuw intranet, personeelsmagazine, nieuwsbrieven etc.).

Interne communicatieadviseur Achmea Pensioenen
Achmea Pensioenen had behoefte aan hersens en handjes om een nieuwe interne communicatiestructuur op te zetten. Samen met haar tijdelijke communicatiecollega’s werkte Margot een voorstel uit voor de interne communicatie, met bijbehorende middelen.