Deelauto’s, e-auto’s, nieuwe mobiliteitsconcepten: de autobranche verandert momenteel snel. PGA Nederland, een grote dealerholding die negen automerken vertegenwoordigt, realiseert zich dat een heldere positionering belangrijk is in zo’n markt. En ook dat zo’n heldere positionering intern begint. Daarom wil het bedrijf, samen met LIEN+MIEN, het DNA verhelderen van een van hun (nieuwe) BV’s, Nefkens Midden.

Werksessie PGA

In werksessies met het MT en de vestigingsvertegenwoordelijken verzamelen we input over wat Nefkens Midden onderscheidt van anderen. Ook speuren we naar ‘verborgen juweeltjes’ die doorslaggevend kunnen zijn voor een succesvolle positionering in de automarkt van morgen. De werksessies zijn daarnaast meteen een kans om te toetsen of iedereen op één lijn zit en snapt wat zijn/haar rol in het proces is.

De sessies waren een genoegen om te doen en hebben belangrijke inzichten opgeleverd. Het enthousiasme en de betrokkenheid van beide groepen over het werk, het merk Nefkens en de branche was duidelijk voelbaar. De bijzondere eigenschappen die LIEN+MIEN Communicatie boven tafel heeft gekregen, vormen een heldere, samenhangende set waarden die een duidelijke richting op wijzen. Het gewenste DNA is gevonden; PGA heeft voldoende munitie om er zelf verder mee aan de slag te gaan.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.